Hva’ siger andre?
"FarmBackup giver landmænd et nemt overblik over hvilke services, der er tilgængelige i deres nærområde. Derfor er det vigtigt for os at være synlige, så alle kan se, hvilke opgaver vi løser. Vi har netop investeret i en bugseret gyllenedfælder, som selvfølgelig er blevet lagt på FarmBackup."

Birger Niemann ejer af Maskinstation på Østsjælland
"FarmBackup er et godt initiativ, der gør det let for den enkelte landmand at overskue, hvilke maskiner og hvilken kapacitet der er til rådighed i et bestemt område."

Morten Olesen, driftleder ved Dansk Landbrugs Management A/S
"Vi er på FarmBackup, da det er den mest effektive måde at nå ud til andre landmænd i vores nærområde. Her tilbyder vi bl.a. mejetærskning, så folk kan kontakte os hvis de mangler hjælp til høsten."

Lars og Rasmus Hummeluhr, driver en gård ved Suldrup i Nordjylland
"Når jeg ikke selv bruger mine maskiner, må de meget gerne køre hos andre. Så da jeg opdagede FarmBackup var det den oplagte mulighed for, at nå ud til en langt større gruppe."

Morten Rasmussen, ejer af maskinstation ved Hadsten
"FarmBackup er et super godt koncept og noget som jeg ønsker at bruge aktivt I min bedrift. Jeg har mit eget landbrug, men tilbyder også snerydning, sprøjtning, gyllekørsel og pasningsaftaler for at opnå bedst mulig udnyttelse at min kapacitet."

Leif Andersen, gårdejer ved Vejle
"Med min Claydon kan jeg så korn og raps direkte i stub og roejord. Jeg vil gerne tilbyde at så for andre og med FarmBackup kommer jeg let ud med budskabet til alle på Lolland, Falster og Sydsjælland hvor jeg kører."

Anders Rasmussen, gårdejer ved Væggerløse
"Den anden dag havde jeg brug for at få udført hegnsklipning på min ejendom. Jeg lavede en søgning på FarmBackup og fandt hurtigt frem til, at Risgårdens Maskinstation tilbød præcis det jeg havde brug for. Jeg ved, at mange allerede bruger FarmBackup, men jeg håber at endnu flere kommer til, da hjemmesiden gør det meget lettere at finde det man har brug for."

Martin Kjær Axel, svineavler på Marianelyst ved Viborg